Про нас

Мрії збуваються – подарунок від партнерів з міста Берн (Швейцарія).

Сьогодні, 17 квітня 2022 року, знаковий день в житті нашої благодійної організації. ЗРЦСТРПО «Вибір» отримав довгоочікуваний подарунок – як гуманітарну допомогу – мікроавтобус «Рено» від благодійника Рольфа Блікле та представників організації «BAR&LEU» (Швейцарія). Цей мікроавтобус обладнаний підйомником та призначений для спеціального транспортного перевезення людей на візках міста та області в рамках програми «Закарпаття безбар`єрне», яка підтримуватиметься Закарпатської обласною радою.

У цей святковий день на території організації, за адресою м. Ужгород, вул. 8 березня, 46, від благодійників урочисто було вручено ключі від мікроавтобуса директору Центру «Вибір» Василині Михайлівні Марко за присутності міського голови Богдана Євстафійовича Андріїва, засновників, колективу, членів правління, волонтерів та партнерів Центру «Вибір».

Офіційна передача документів на мікроавтобус відбулася за круглим столом в офісі Центру «Вибір». Учасниками прийнято рішення про використання автомобіля у рамках програми «Соціальне таксі» за фінансової підтримки міської та обласної влади та представників місцевої громади.

Менеджер Центру «Вибір» Саша Квак